Contact

Contactgegevens

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van de afspraak. De assistente doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw eventuele klachten.

Indie u meerdere klachten of vragen heeft, kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. De assistente zal hier dan rekening mee houden.

LET OP: uw gesprek kan worden opgenomen voor leer- en traningsdoeleinden.

Spoed binnen praktijkuren (8:00 – 17:00 uur)

Het spoednummer is te bereiken via het algemeen telefoonnummer waarbij u in het menu kiest voor optie 1. Dit nummer wordt tijdens praktijkuren altijd met voorrang opgenomen. Gebruik dit nummer alleen voor spoedeisende gevallen!

Bij verwonding of spoedeisende klachten kunt u tijdens praktijkuren direct naar de praktijk komen. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Spoed buiten openingstijden

In geval van een spoedgeval buiten kantoortijden, verzoeken wij u contact op te nemen met de huisartsenpost in Zwolle. Te bereiken vai telefoonnummer: 0900-333 6333

Levensbedreigende spoed

Voor levensbedreigende situaties dient u contact op te nemen met 112.

Inschrijven patiënten

Inschrijfformulieren voor nieuwe patiënten zijn hier te vinden.